In het 2e halfjaar 2023 spelen we op 30 september, 28 oktober, 25 november en 16 december. In het 1e halfjaar van 2024 zijn de data 27 januari, 24 februari, 20 april en 25 mei. Om 19:30 uur gaat de zaal open en om 20:00 begint de bingo met een sta ronde. Mooie prijzen kun je winnen tijdens de negen rondes en één superronde die per avond gespeeld worden. De kosten voor een enkel boekje zijn € 12,50, voor een dubbel boekje € 17,50 en voor een driedubbelboekje € 22,50 (contante betaling). Aan het einde van de avond wordt nog een loterij gehouden. Een lot kost € 0,50 en voor € 5,- krijg je 11 lootjes en evenzoveel kansen op een leuk prijsje of de hoofdprijs van de loterij.  Kinderen mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

De Marathonbingo 2024 wordt gehouden op 30 maart. Na de zomer volgt meer info!

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is niet toegestaan!

Helaas heeft de opvolgster van Lia toch afgezien van het organiseren van de Bingo 50+.  We zijn daarom op zoek naar iemand die de 50+ bingo op de 2e vrijdag van de maand wil organiseren gedurende de maanden oktober t/m april van ieder jaar. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het inkopen van de kadobonnen, het sturen van een stukje over de bingo naar het Hart van Holland, het zorgen voor koekjes bij de koffie/thee, het maken van een postertje (kan ook door ons geregeld worden als je niet over een computer met printer beschikt) en het maken van een afrekening voor de penningmeester. Interesse? Geef dat dan door via joopzuidhonk@gmail.com en uiteraard krijg je een volledige uitleg over de werkzaamheden.

De Marathonbingo 2024 wordt gehouden op 30 maart. Na de zomer volgt meer info.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

De  volgende Tienerbingo’s zijn op 29 september en 17 november.

Iedereen van 8 tot 16 jaar is welkom. Kinderen onder de 10 jaar onder begeleiding van een ouder.
De Tiener Bingo begint om 19:30 uur en duurt tot ca 22:00 uur.
De zaal is open vanaf 19:00 uur.
Een boekje kost € 5,00. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Bij bridgeclub Honkvast gaat in september het nieuwe seizoen van start. De bridgeclub is aangesloten bij de NBB, de Nederlandse Bridge Bond, en met een ledental van tachtig spelers, heerst er een ongedwongen sfeer.  Er wordt in twee lijnen gespeeld en zowel beginners als gevorderden voelen zich bij ons thuis. Het seizoen begint de eerste donderdag van september en eindigt de laatste week in mei. Rond Kerst en Pasen zijn er gezellige feestdrives.

Locatie: het Zuidhonk. Contributie € 65,00 per persoon.
Belangstellenden zijn welkom om 19.30 uur.

Voor meer informatie: 0182-616117, 0182-617668 of klik op http://www.nbbclubsites.nl/club/5060

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Op dinsdagavond wordt er m.u.v. de kerst- en zomervakantie darts gespeeld in Het Zuidhonk. 

Volwassenen spelen dan recreatief darts in een zeer gemoedelijke sfeer. Liefhebbers kunnen vanaf 20:00 uur terecht. Deelname is € 10 incl. je drankjes en frituurhapjes. Interesse? Loop eens binnen en speel een spelletje mee.
Nog nooit darts gespeeld? Dat maakt niet uit, we hebben altijd wel een setje extra pijlen voor je klaar liggen.

Meer weten? Stuur een e-mail aan joopzuidhonk@gmail.com

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Er is nog geen nieuwe datum bekend.

Zodra een nieuwe datum bekend is wordt dit op de site aangegeven.

GRATIS ENTREE
Voor (aan)vragen alle disco’s etc. zie discozuidhonk@gmail.com

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

April 2023:
We kijken terug op een leuke kledingbeurs waarin veel mooie zomerkleding is
verwisseld van eigenaar. De opbrengst voor Unicef Nederland is ongeveer €120,-!
Op 15/16 september hopen we weer een beurs te organiseren voor
tweedehands kinderkleding voor het winterseizoen in de maten 92-176.
Houd de website in de gaten, of voeg ons toe op Facebook en Instagram:
via Beurs in het Zuidhonk .
Lijkt het u leuk om te helpen? We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken!
Mail voor meer informatie naar beursinhetzuidhonk@live.nl .

In september gaan we weer starten met onze maandelijkse klaverjasavond. Iedere 1e vrijdagavond van de maand. De avonden beginnen om 20:00 uur. We spelen het Rotterdams systeem. We spelen de 3 rondes vlot achter elkaar maar er is genoeg gelegenheid om gezellig wat te drinken. De inleg bedraagt    € 3,– per persoon, het eerste kopje koffie/thee is er bij inbegrepen.

De eerstvolgende klaverjasavonden in 2023 zijn: 1 september, 6 oktober, 3 november en 1 december.                                                                                                                  In 2024 wordt gespeeld op: 5 januari, 2 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei en 7 juni.

Voor informatie kunt u terecht bij Jan en Mieke van Velzen 0182-611171

Line Dance blijft populair omdat het een van de weinige dansvormen is waar je geen partner bij nodig hebt en omdat het makkelijk te leren is.

Op de lesdagen in Wijkgebouw het Zuidhonk is het een gezellige boel, waarbij er veel gelachen wordt. Bij onze linedance groep staat gezelligheid centraal. Nieuwe aanmeldingen zijn bij ons altijd welkom, kom gerust een keertje bij ons langs om eens te kijken of misschien zelfs een pasje mee te doen!

Wij dansen op de maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur en op de woensdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur onder leiding van docente Cat Gehlich . De kosten per les bedragen € 6,50 en worden wekelijks aan de docente voldaan. Hopelijk tot ziens in Wijkgebouw Het Zuidhonk! Voor meer informatie kunt u  een e-mail sturen naar tfcatwoman@gmail.com.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is niet toegestaan!

Zaterdag 23 september om 21:00 uur Kid Lazy Band. Gratis entree vanaf 18 jaar! Zaal open 20:00 uur.

Zaterdag 18 november om 21:00 uur New Vintage Coverband. Gratis entree vanaf 18 jaar! Zaal open 20:00 uur.

Er is nog geen datum voor een rommelmarkt in 2024 bekend.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Het 69e Drie Ronden Schaaktoernooi wordt gehouden op zaterdag 2 maart 2024!

Aanvang: 10:00 uur Zaal open 09:00 uur.

Einde: 17:00 uur.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

De foto’s van de Sinterklaasdisco van 18 november 2022 staan op de website, zie de fotogallerij.

De datum van de Sinterklaasdisco 2023 is nog niet bekend.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

In het najaar, op 10/11 november, hopen we weer een speelgoedbeurs te
organiseren. U kunt dan alvast uw Sinterklaas aankopen doen!

Houd de website in de gaten, meer informatie over de mogelijkheden om
spullen in te leveren volgt. Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Contact: beursinhetzuidhonk@live.nl

Dansen bij Werelddansgroep Veselka

Voor mensen die van wereldmuziek houden, en van dansen, is de Waddinxveense dansgroep Veselka “the place to be”. Wie van swingend bewegen op muziek houdt, maar ook van zich ingetogen laten meevoeren op stemmige melodieën, kan zich bij Veselka helemaal uitleven. Veselka is een recreatieve dansgroep die dansen uit de hele wereld op het repertoire heeft: van Ierland tot Israël, van Macedonië tot Mexico, van Italië tot Oekraïne, van Turkije tot Japan. En, ja, natuurlijk ook Nederlandse dansen. Werelddansen is springlevend en eigentijds. Er worden steeds nieuwe dansen gemaakt op eigentijdse muziek. Werelddans is een boeiende en gezonde manier om je te ontspannen en te bewegen.Veselka is een gezellige groep, die niet streeft naar topprestaties. Samen dansen op prachtige en gevarieerde muziek: daar gaat het de leden eerst en vooral om. Nieuwsgierig geworden? Nieuwe leden zijn van harte welkom. Instappen is op elk moment mogelijk. Kom eens kijken op woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Dan wordt er gedanst onder leiding van dansdocente Liedewijde Mars. Op vrijdagochtend danst men van 10.00 tot 12.00 uur onder leiding van Adrie Crama. Info: Lieve van den Meerschaut, tel.  0182-640120, e-mail werelddans.veselka@gmail.com. “Vind ons op facebook: Werelddans Veselka Waddinxveen”.

Er is nog geen datum voor een volgende workshop bekend.

Op dinsdagochtend vinden er van 09:30 tot 10:30 uur Yogalessen plaats in het wijkgebouw Het Zuidhonk. De lessen starten weer op 12 september 2023 en de laatste les is op 23 april .

Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven, zie voor de schoolvakanties de agenda op onze website. De kosten voor deze cursus bedragen € 75,00 per persoon. In geval van verhindering, ziekte etc., vindt geen restitutie plaats. Het cursusgeld dient op de 1e dag van de cursus contant bij de lerares in zijn geheel te worden voldaan. De Yogales zit vol, er kunnen geen nieuwe cursisten meer bij!

I.v.m. een eventueel onverwachts te organiseren activiteit kan het bestuur besluiten om een les niet door te laten gaan. Deze les kan eventueel op een ander tijdstip in overleg met de lerares en het bestuur van Het Zuidhonk worden ingehaald.

Ook eventuele nadere informatie kunt u verkrijgen bij:

Yogalerares
Mw.Corry MacGillavry, Tel.0182-616168
e-mail: cjmacgillavry@hotmail.com

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

De Zomerschaak 2023 is op donderdagavond van 6 juli t/m 17 augustus.

De zaal is open vanaf 19:30 uur.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is verboden.

Met dank aan onze partners