Vanaf september beginnen we weer met de maandelijkse bingoavond in Het Zuidhonk. Voor de bingoavond hoeft u niet te reserveren.  In verband met de vele corona besmettingen gaat de bingo van 27 november niet door! De volgende datum voor 2021 is:  18 december. Voor 2022 zijn de volgende data al bekend: 29 januari, 26 februari, 30 april en 28 mei. Om 19:30 uur gaat de zaal open en om 20:00 begint de bingo met een sta ronde. Mooie prijzen kun je winnen tijdens de negen rondes en één superronde die per avond gespeeld worden. De kosten voor een enkel boekje zijn € 12,50, voor een dubbel boekje € 17,50 en voor een driedubbelboekje € 22,50. Aan het einde van de avond wordt nog een loterij gehouden. Een lot kost € 0,50 en voor € 5,- krijg je 11 lootjes en evenzoveel kansen op een leuk prijsje of de hoofdprijs van de loterij.  Kinderen mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is niet toegestaan!

De volgende 50+ bingo’s zijn op:
2021: 8 oktober, 12 november en 10 december. 2022: 14 januari, 11 februari, 11 maart en 15 april.

Er worden 10 rondes gespeeld met een pauze tussendoor.

Een enkel boekje kost € 8,50 en een dubbel boekje € 12,00. De superronde kost slechts € 2,00. We beginnen om 14:00 uur en de zaal gaat open om 13:30 uur.
Jeugd wordt niet toegelaten.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Op 26 maart 2022 organiseren we weer de Marathonbingo. Verdere info volgt nog.

De volgende Tienerbingo’s zijn op 21 januari, 18 maart en 20 mei 2022!

Iedereen van 8 tot 16 jaar is welkom. Kinderen onder de 10 jaar onder begeleiding van een ouder.
De Tiener Bingo begint om 19:30 uur en duurt tot ca 22:00 uur.
De zaal is open vanaf 19:00 uur.
Een boekje kost € 5,00. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Vitaal blijven? Ora Cohen geeft op de maandagmiddagen van 15.45 – 16.45 uur gevarieerde en op maat gesneden bewegingsmethoden voor 50 plussers. Zij beheerst vele soorten zoals Yoga&Pilates&balans, Salsa- en Belly dance workout, Cardio, BBBB (total body workout), Fun kickbox , krachttraining enzovoorts. Maar natuurlijk is er tijdens de les ook tijd voor ontspanning. Schroom niet om ook mee te doen als u lichamelijke beperkingen heeft. Ora weet hier als geen ander een mouw aan te passen. Wat u nodig heeft zijn een oefenmat, sportschoenen, handdoek, gemakkelijk zittende kleding, een flesje water en natuurlijk een goed humeur. Voor meer informatie zie ook de website van Ora: www.orvitality.com

Voor lesinhoudelijke informatie: Ora Cohen tel. 06-10201841
Voor info over contributie en betalingen kunt u zich wenden tot onze penningmeester, e-mail dianazuidhonk@gmail.com

Bij bridgeclub Honkvast gaat in september het nieuwe seizoen van start. De bridgeclub is aangesloten bij de NBB, de Nederlandse Bridge Bond, en met een ledental van negentig spelers, heerst er een ongedwongen sfeer.  Er wordt in drie lijnen gespeeld en zowel beginners als gevorderden voelen zich bij ons thuis. Het seizoen begint de eerste donderdag van september en eindigt de laatste week in mei. Rond Kerst en Pasen zijn er gezellige feestdrives.

Locatie: het Zuidhonk. Contributie € 60,00 per persoon.
Belangstellenden zijn welkom om 19.30 uur.

Voor meer informatie: 0182-616117, 0182-617668 of klik op http://www.nbbclubsites.nl/club/5060

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Op dinsdagavond wordt er darts gespeeld in Het Zuidhonk. We starten weer op 7 september 2021.

Volwassenen spelen dan recreatief darts in een zeer gemoedelijke sfeer. Liefhebbers kunnen vanaf 20:00 uur terecht. Deelname is € 10 incl. je drankjes en frituurhapjes.
Interesse? Loop eens binnen en speel een spelletje mee.
Nog nooit darts gespeeld? Dat maakt niet uit, we hebben altijd wel een setje extra pijlen voor je klaar liggen.

Meer weten? Stuur een e-mail aan joopzuidhonk@gmail.com

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Er is nog geen nieuwe datum bekend.

GRATIS ENTREE
Voor (aan)vragen alle disco’s etc. zie discozuidhonk@gmail.com

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

In september organiseren we nog geen kledingbeurs. We hopen dat in maart 2022 de kledingbeurs weer door kan gaan! Houd de website in de gaten voor meer informatie tegen die tijd.

Contact: beursinhetzuidhonk@live.nl

Iedere eerste vrijdagavond van de maand is er Klaverjassen. Zoals het er nu uitziet zijn de meeste mensen vóór september volledig gevaccineerd en kunnen we in september weer starten met klaverjassen. De avonden beginnen om 20:00 uur. We spelen het Rotterdams systeem. We spelen de  3rondes vlot achter elkaar maar er is genoeg gelegenheid om gezellig wat te drinken. De inleg bedraagt    € 3,– per persoon, het eerste kopje koffie/thee is er bij inbegrepen.

De eerstvolgende klaverjasavonden zijn: 2021: 3 september, 1 oktober, 5 november en 3 december. 2022: 7 januari, 4 februari, 4 maart, 1 april en 6 mei. 

Voor informatie kunt u terecht bij Jan en Mieke van Velzen 0182-611171

Line Dance blijft populair omdat het een van de weinige dansvormen is waar je geen partner bij nodig hebt en omdat het makkelijk te leren is.

Op de lesavonden in Wijkgebouw het Zuidhonk is het een gezellige boel, waarbij er veel gelachen wordt. Bij onze linedance groep staat gezelligheid centraal. Nieuwe aanmeldingen zijn bij ons altijd welkom, kom gerust een keertje bij ons langs om eens te kijken of misschien zelfs een pasje mee te doen!

Wij dansen op de maandagavond onder leiding van docente Cat Gehlich van 19.30 uur tot 22.00 uur. De kosten per les bedragen 5 euro en worden wekelijks aan de docente voldaan. Hopelijk tot ziens in Wijkgebouw Het Zuidhonk!

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is niet toegestaan!

Vanaf 25 september is een Coronatoegangsbewijs bij evenementen (o.a. optreden bands) verplicht!

19 februari 2022 om 20:00 uur DJ Kuno Mooren. Gratis toegang vanaf 18 jaar! Kuno draait uit de jaren 70 en 80 Blues, Rock, Blues-rock en Metal. Hij zet bakken vol vinyl neer, jij komt er in spitten en hij draait je verzoekplaten zodat jij erop volledig uit je “PLAAT” kunt gaan.

9 april 2022 om 21:00 uur Seven Roads Blues Band

Er is momenteel geen actuele informatie beschikbaar

Het 67e Drie Ronden Schaaktournooi WSV wordt gehouden op 5 maart 2022!!

Aanvang: 10:00 uur Zaal open 09:30 uur.

Einde: 17:00 uur.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Let op: I.v.m. I.v.m. de vele Corona besmettingen gaat de Sinterklaasdisco van 19 november NIET door!!

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Gezien de oplopende besmettingen hebben we gisteren naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen besloten om de speelgoedbeursbeurs op 6 november toch niet door te laten gaan.

We vinden de verantwoordelijkheid voor de organisatie van de beurs in de garantie van een veilige omgeving nu te groot.
Houd de website in de gaten voor onze plannen in 2022.

Contact:  beursinhetzuidhonk@live.nl

Deze activiteit gaat i.v.m. Corona tot een nader te bepalen datum N IET door.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Dansen bij Werelddansgroep Veselka

Voor mensen die van wereldmuziek houden, en van dansen, is de Waddinxveense dansgroep Veselka “the place to be”. Wie van swingend bewegen op muziek houdt, maar ook van zich ingetogen laten meevoeren op stemmige melodieën, kan zich bij Veselkahelemaal uitleven. Veselka is een recreatieve dansgroep die dansen uit de hele wereld op het repertoire heeft: van Ierland tot Israël, van Macedonië tot Mexico, van Italië tot Oekraïne, van Turkije tot Japan. En, ja, natuurlijk ook Nederlandse dansen. Werelddansen is springlevend en eigentijds. Er worden steeds nieuwe dansen gemaakt op eigentijdse muziek. Werelddans is een boeiende en gezonde manier om je te ontspannen en te bewegen.Veselka is een gezellige groep, die niet streeft naar topprestaties. Samen dansen op prachtige en gevarieerde muziek: daar gaat het de leden eerst en vooral om. Nieuwsgierig geworden? Nieuwe leden zijn van harte welkom. Instappen is op elk moment mogelijk. Kom eens kijken op woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Dan wordt er gedanst onder leiding van dansdocente Liedewijde Mars. Op vrijdagochtend danst men van 10.00 tot 12.00 uur onder leiding van Adrie Crama. Info: Lieve van den Meerschaut, tel.  0182-640120

Er is nog geen nieuwe datum en workshop bekend.

Op dinsdagochtend vinden er van 09:30 tot 10:30 uur Yogalessen plaats in het wijkgebouw Het Zuidhonk.

Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven, zie voor de schoolvakanties de agenda op onze website. De kosten voor deze cursus bedragen € 75,00 per persoon. In geval van verhindering, ziekte etc., vindt geen restitutie plaats. Het cursusgeld dient op de 1e dag van de cursus contant bij de lerares in zijn geheel te worden voldaan. De Yogales zit vol, er kunnen geen nieuwe cursisten meer bij!

I.v.m. een eventueel onverwachts te organiseren activiteit kan het bestuur besluiten om een les niet door te laten gaan. Deze les kan eventueel op een ander tijdstip in overleg met de lerares en het bestuur van Het Zuidhonk worden ingehaald.

Ook eventuele nadere informatie kunt u verkrijgen bij:

Yogalerares
Mw.Corry MacGillavry, Tel.0182-616168
e-mail: cjmacgillavry@hotmail.com

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Er is nog geen informatie bekend.

Voor informatie kunt u terecht bij Jan en Mieke van Velzen 0182-611171

Er is nog geen informatie bekend voor 2022.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Met dank aan onze partners