Tot de zomer zullen er GEEN bingo’s meer worden gehouden.

We hopen u in september weer bij de bingo te mogen begroeten. Hou daarom de website in de gaten.

De volgende 50+ bingo’s zijn op:
8 oktober, 12 november en 10 december 2021

Er worden 10 rondes gespeeld met een pauze tussendoor.

Een enkel boekje kost 7,50 en een dubbel boekje € 11,00.
We beginnen om 14:00 uur en de zaal gaat open om 13:30 uur.
Jeugd wordt niet toegelaten.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Helaas hebben we besloten om de marathonbingo van 2021 NIET door te laten gaan in het Zuidhonk.

Hopelijk kan in maart 2022 deze wel weer georganiseerd worden. Hou daarom de website in de gaten.

Er is nog geen datum bekend.

Iedereen van 8 tot 16 jaar is welkom. Kinderen onder de 10 jaar onder begeleiding van een ouder.
De Tiener Bingo begint om 19:30 uur en duurt tot ca 22:00 uur.
De zaal is open vanaf 19:00 uur.
Een boekje kost € 5,00. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Vitaal blijven? Ora Cohen geeft op de maandagmiddagen van 15.45 – 16.45 uur gevarieerde en op maat gesneden bewegingsmethoden voor 50 plussers. Zij beheerst vele soorten zoals Yoga&Pilates&balans, Salsa- en Belly dance workout, Cardio, BBBB (total body workout), Fun kickbox , krachttraining enzovoorts. Maar natuurlijk is er tijdens de les ook tijd voor ontspanning. Schroom niet om ook mee te doen als u lichamelijke beperkingen heeft. Ora weet hier als geen ander een mouw aan te passen. Wat u nodig heeft zijn een oefenmat, sportschoenen, handdoek, gemakkelijk zittende kleding, een flesje water en natuurlijk een goed humeur. Voor meer informatie zie ook de website van Ora: www.orvitality.com

Voor lesinhoudelijke informatie: Ora Cohen tel. 06-10201841
Voor info over contributie en betalingen kunt u zich wenden tot onze penningmeester, e-mail dianazuidhonk@gmail.com

Bij bridgeclub Honkvast gaat in september het nieuwe seizoen van start. De bridgeclub is aangesloten bij de NBB, de Nederlandse Bridge Bond, en met een ledental van negentig spelers, heerst er een ongedwongen sfeer.  Er wordt in drie lijnen gespeeld en zowel beginners als gevorderden voelen zich bij ons thuis. Het seizoen begint de eerste donderdag van september en eindigt de laatste week in mei. Rond Kerst en Pasen zijn er gezellige feestdrives.

Locatie: het Zuidhonk. Contributie € 60,00 per persoon.
Belangstellenden zijn welkom om 19.30 uur.
Voor meer informatie: 0182-616117, 0182-617668 of klik op http://www.nbbclubsites.nl/club/5060

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Op dinsdagavond wordt er darts gespeeld in Het Zuidhonk.

Volwassenen spelen dan recreatief darts in een zeer gemoedelijke sfeer. Liefhebbers kunnen vanaf 20:00 uur terecht. Deelname is € 10 incl. je drankjes en frituurhapjes.
Interesse? Loop eens binnen en speel een spelletje mee.
Nog nooit darts gespeeld? Dat maakt niet uit, we hebben altijd wel een setje extra pijlen voor je klaar liggen.

Meer weten? Stuur een e-mail aan joopzuidhonk@gmail.com

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

De Klup is een voorziening waar mensen met een verstandelijke beperking terecht kunnen voor vrijetijdsactiviteiten. Net als ieder ander willen ook deze mensen ’s avonds of in het weekend de deur uit om leuke dingen te doen en andere mensen te ontmoeten. Maar zo vanzelfsprekend gaat dit niet. Men heeft niet de mogelijkheden om zelfstandig dingen te ondernemen. Men spreekt vaak niet zo eenvoudig af in een cafeetje of men schrijft zich niet zomaar in voor een cursus bij opleidingsinstituut of creatief centrum.

Om de mogelijkheden voor mensen met een verstandelijke beperking te vergroten, bestaat De Klup. In de eigen Kluphoeve in Gouda kunnen tal van activiteiten gehouden worden. Maar ook in gemeenten rondom Gouda is ruimte beschikbaar waar De Klup actief is. Zo draait Klup Waddinxveen één keer in de twee weken in Het Zuidhonk op zondagmiddag. I.v.m. het Coronavirus zijn er nog geen data bekend. Zodra er weer gestart wordt staan de juiste data in de agenda!

Er worden allerlei acitiviteiten gehouden: spel, muziek, sport, creatieve activiteiten… En het is uiteindelijk de gezelligheid waar het voor een groot deel om draait. Bijkletsen met vrienden, een praatje met één van de vrijwilligers. Natuurlijk hoort koffie of een drankje daarbij.

De deelnemers wonen in Waddinxveen en komen lopend, op de fiets of met een taxi naar Het Zuidhonk.

Voor deelname of het doen van vrijwilligerswerk kun je bellen naar De Klup, telefoonnummer 0182 527 566.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Er is nog geen nieuwe datum bekend.

GRATIS ENTREE
Voor (aan)vragen alle disco’s etc. zie discozuidhonk@gmail.com

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

In maart organiseren we nog geen kledingbeurs. We hopen dat in september 2021 de kledingbeurs weer door kan gaan! De gepande data zijn 24 en 25 september. Houd de website in de gaten voor meer informatie tegen die tijd.

Contact: beursinhetzuidhonk@live.nl

Gezien de onzekerheid over de versoepelingen die in de komende tijd gaan gebeuren is besloten om met het maandelijkse klaverjassen niet eerder te starten dan in de maand september 2021. Hou de website in de gaten voor de data.

Inlichtingen: Jan van Velzen 0182-611171

Line Dance blijft populair omdat het een van de weinige dansvormen is waar je geen partner bij nodig hebt en omdat het makkelijk te leren is.

Op de lesavonden in Wijkgebouw het Zuidhonk is het een gezellige boel, waarbij er veel gelachen wordt. Bij onze linedance groep staat gezelligheid centraal. Nieuwe aanmeldingen zijn bij ons altijd welkom, kom gerust een keertje bij ons langs om eens te kijken of misschien zelfs een pasje mee te doen!

Wij dansen op de maandagavond onder leiding van docente Cat Gehlich van 19.30 uur tot 22.00 uur. De kosten per les bedragen 5 euro en worden wekelijks aan de docente voldaan. Hopelijk tot ziens in Wijkgebouw Het Zuidhonk!

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is niet toegestaan!

9 oktober 2021 om 21:00 uur Coverband Shitt Happens

9 april 2022 om 21:00 uur Seven Roads Blues Band

Er is momenteel geen actuele informatie beschikbaar

We hopen dat de speelgoedbeurs in november 2021 weer georganiseerd kan worden.
De geplande data zijn 5 en 6 november. Houd de website in de gaten voor meer informatie tegen die tijd.
Contact: beursinhetzuidhonk@live.nl

Mogelijk nieuwe cursus in september 2021.

Hou de website in de gaten!!

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Dansen bij Werelddansgroep Veselka

Voor mensen die van wereldmuziek houden, en van dansen, is de Waddinxveense dansgroep Veselka “the place to be”. Wie van swingend bewegen op muziek houdt, maar ook van zich ingetogen laten meevoeren op stemmige melodieën, kan zich bij Veselkahelemaal uitleven. Veselka is een recreatieve dansgroep die dansen uit de hele wereld op het repertoire heeft: van Ierland tot Israël, van Macedonië tot Mexico, van Italië tot Oekraïne, van Turkije tot Japan. En, ja, natuurlijk ook Nederlandse dansen. Werelddansen is springlevend en eigentijds. Er worden steeds nieuwe dansen gemaakt op eigentijdse muziek. Nieuwe trends zoals Bollywood en zumba  zijn ook in ons werelddansprogramma opgenomen. Werelddans is een boeiende en gezonde manier om je te ontspannen en te bewegen.Veselka is een gezellige groep, die niet streeft naar topprestaties. Samen dansen op prachtige en gevarieerde muziek: daar gaat het de leden eerst en vooral om. Kringdansen, parendansen, lijndansen, rijdansen: ze doen ze allemaal. Nieuwsgierig geworden? Nieuwe leden zijn van harte welkom. Instappen is op elk moment mogelijk. Kom eens kijken op woensdagavond van 20:00u. tot 22:00u.. Dan wordt er gedanst onder leiding van dansdocente Nathalie Sormani.

Op vrijdagochtend danst men van 10.00u. tot 12.00u. Info: Lieve van den Meerschaut, tel.  0182-640120

Er is nog geen nieuwe datum en workshop bekend.

Op dinsdagochtend vinden er Yogalessen plaats in het wijkgebouw Het Zuidhonk. Het tijdstip van de eerste groep is van 9.00-tot 10.00uur, de tweede groep, speciaal voor 55-plussers, van 10.15-tot 11.15 uur.

Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven, zie voor de schoolvakanties de agenda op onze website. De kosten voor deze cursus bedragen € 75,00 per persoon. In geval van verhindering, ziekte etc., vindt geen restitutie plaats. Het cursusgeld dient op de 1e dag van de cursus contant bij de lerares in zijn geheel te worden voldaan. Dit kan dus niet meer per bank!

I.v.m. een eventueel onverwachts te organiseren activiteit kan het bestuur besluiten om een les niet door te laten gaan. Deze les kan eventueel op een ander tijdstip in overleg met de lerares en het bestuur van Het Zuidhonk worden ingehaald.

Ook eventuele nadere informatie kunt u verkrijgen bij:

Yogalerares
Mw.Corry MacGillavry, Tel.0182-616168
e-mail: cjmacgillavry@hotmail.com

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

In verband met het Coronavirus gaat het Zomerklaverjassen 2020 niet door!!

Voor informatie kunt u terecht bij Jan en Mieke van Velzen 0182-611171

In verband met het Coronavirus gaat de Zomerschaak in 2020 niet door!!

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Met dank aan onze partners