In de eerste helft van 2024 wordt de bingo gehouden op de volgende data 27 januari, 24 februari, 20 april en 25 mei. Om 19:30 uur gaat de zaal open en om 20:00 begint de bingo met een sta ronde.

Mooie prijzen kun je winnen tijdens de negen rondes en één superronde die per avond gespeeld worden. De kosten(alleen contante betaling) voor een enkel boekje zijn € 12,50, voor een dubbel boekje              € 17,50 en voor een driedubbelboekje            € 22,50.

Tijdens de tweede pauze wordt een loterij gehouden. Een lot kost € 0,50 en voor € 5,- krijg je 11 lootjes en evenzoveel kansen op een leuk prijsje of de hoofdprijs van de loterij.

Kinderen mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

De Marathonbingo 2024 wordt gehouden op 23 maart, zie voor meer informatie bij de activiteit.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is niet toegestaan!

Door  onvoorziene omstandigheden hebben we helaas moeten besluiten, om met onmiddellijke ingang te stoppen met de Bingo 50+.

Zodra weer weer gaan starten wordt dit op onze website en via het Hart van Waddinxveen bekend gemaakt. Houdt daarom de website in de gaten.

HET MAXIMALE AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT, U KUNT ZICH NIET MEER INSCHRIJVEN VOOR DE MARATHON BINGO!!!!!!

Op zaterdag 23 maart 2024 wordt in het Zuidhonk weer de jaarlijkse Marathonbingo gehouden. De marathon begint om 14:00u en eindigt rond 22:30u, de zaal gaat om 13:30u open. Er worden 30 rondes gespeeld, waarbij 15 rondes met uiteraard prachtige, mooie of leuke prijzen en 15 bonnenrondes. Ook wordt er aan het eind van de bingo een loterij gehouden. Na iedere 5 rondes zal er een kleine pauze zijn van ongeveer 15 minuten. Na 15 rondes zal in de pauze een maaltijd door Het Zuidhonk worden verzorgd. Deze pauze duurt ongeveer 60 minuten. De maaltijd bestaat uit soep, broodje kroket, frikandel of kaassoufflé, broodje ham of kaas, glas melk, karnemelk of jus d’orange, fruit en een reep of koek.
De kosten van de Marathonbingo zijn voor een enkel boekje € 32,50, een dubbelboekje € 47,50 en een driedubbelboekje € 57,50.
De 10 lootjes voor de loterij en de maaltijd zijn inbegrepen.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

De  volgende Tienerbingo’s zijn op 15 maart , 13 september en 22 november 2024.

Iedereen van 8 tot 16 jaar is welkom. Kinderen onder de 10 jaar onder begeleiding van een ouder.
De Tiener Bingo begint om 19:30 uur en duurt tot ca 22:00 uur.
De zaal is open vanaf 19:00 uur.
Een boekje kost € 5,00. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Bij bridgeclub Honkvast gaat in september het nieuwe seizoen van start. De bridgeclub is aangesloten bij de NBB, de Nederlandse Bridge Bond, en met een ledental van tachtig spelers, heerst er een ongedwongen sfeer.  Er wordt in twee lijnen gespeeld en zowel beginners als gevorderden voelen zich bij ons thuis. Het seizoen begint de eerste donderdag van september en eindigt de laatste week in mei. Rond Kerst en Pasen zijn er gezellige feestdrives.

Locatie: het Zuidhonk. Contributie € 65,00 per persoon.
Belangstellenden zijn welkom om 19.30 uur.

Voor meer informatie: 0182-616117, 0182-617668 of klik op http://www.nbbclubsites.nl/club/5060

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Op dinsdagavond wordt er m.u.v. de kerst- en zomervakantie darts gespeeld in Het Zuidhonk. 

Volwassenen spelen dan recreatief darts in een zeer gemoedelijke sfeer. Liefhebbers kunnen vanaf 20:00 uur terecht. Deelname is € 10 incl. je drankjes en frituurhapjes. Interesse? Loop eens binnen en speel een spelletje mee.
Nog nooit darts gespeeld? Dat maakt niet uit, we hebben altijd wel een setje extra pijlen voor je klaar liggen.

Meer weten? Stuur een e-mail aan joopzuidhonk@gmail.com

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Er is nog geen nieuwe datum bekend.

Zodra een nieuwe datum bekend is wordt dit op de site aangegeven.

GRATIS ENTREE
Voor (aan)vragen alle disco’s etc. zie discozuidhonk@gmail.com

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Op 9 maart 2024 organiseren we een tweedehands kledingbeurs voor zomerse kinderkleding in de maten 86-176. 

U kunt hier terecht voor leuke eigentijdse kleding voor een klein prijsje! 

Verkoop van 9.30 – 12.00u. 

Tijdens de verkoop mogen geen tassen mee naar binnen. 

Adres: Zuidplaslaan 552 

Alleen online betalen met QR-code mogelijk 

Wilt u kleding inleveren voor verkoop? U ruimt daarmee uw eigen kasten op en helpt een ander aan voordelige leuke kleding. Verder steunt u met de opbrengst een goed doel! 

Om mee te doen aan de verkoop kunt u vanaf 20 februari een inschrijfnummer en spelregels aanvragen via onderstaand e-mail-adres.  

Voor u de tijden op een rijtje: 

8 maart: 13.15 – 14.00 u. inleveren in het Zuidhonk 

19.00 – 19.45 u. inleveren in het Zuidhonk 

LET OP: u kunt alleen zelf ingeschreven kleding inleveren op de manier zoals in de spelregels beschreven 

9 maart: 9.30 – 12.00 u. verkoop in het Zuidhonk 

              14.30 – 15.00 u. kleding ophalen (U krijgt via een tikkie uw geld binnen een week op uw rekening gestort met een aftrek van 25% voor Dierendal) 

U kunt uw niet verkochte kleding ook achterlaten, wij zorgen dan dat dit naar een goed doel gaat. 

Contact:  beursinhetzuidhonk@live.nl 

Klaverjassen Zuidhonk
Seizoen 2023-2024
Iedere eerste vrijdagavond van de maand.
De kaartavonden in 2024 zijn:
5 januari
2 februari
1 maart
5 april
3 mei
7 juni
De avonden beginnen zoals gebruikelijk om 20.00 uur
Kosten € 3.00 per persoon per avond.
Lokatie: Zuidplaslaan 552 Waddinxveen

Line Dance blijft populair omdat het een van de weinige dansvormen is waar je geen partner bij nodig hebt en omdat het makkelijk te leren is.

Op de lesdagen in Wijkgebouw het Zuidhonk is het een gezellige boel, waarbij er veel gelachen wordt. Bij onze linedance groep staat gezelligheid centraal. Nieuwe aanmeldingen zijn bij ons altijd welkom, kom gerust een keertje bij ons langs om eens te kijken of misschien zelfs een pasje mee te doen!

Wij dansen op de maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur en op de woensdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur onder leiding van docente Cat Gehlich . De kosten per les bedragen € 6,50 en worden wekelijks aan de docente voldaan. Hopelijk tot ziens in Wijkgebouw Het Zuidhonk! Voor meer informatie kunt u  een e-mail sturen naar tfcatwoman@gmail.com.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is niet toegestaan!

Zaterdag 9 maart 2024 om 21:00 uur Kuno Mooren Livin’Jukebox. Gratis entree vanaf 18 jaar! Zaal open 20:00 uur.

Zaterdag 6 april 2024 om 21:00 uur Ronald Reinhart zingt Hazes en veel meer. Gratis entree vanaf 18 jaar! Zaal open 20:00 uur.

Zaterdag 2 november 2024 om 21:00 uur Rolling Stones Tribute Band UNDERCOVER. Gratis entree vanaf 18 jaar! Zaal open 20:00 uur.

Er is nog geen datum voor een rommelmarkt bekend.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Het 69e Drie Ronden Schaaktoernooi wordt gehouden op zaterdag 2 maart 2024!

Aanvang: 10:00 uur Zaal open 09:00 uur.

Einde: 17:00 uur.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

Sinterklaas Disco 2023 Zuidhonk

De foto’s staan op de site, zie de fotogalerij.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

We kijken terug op een gezellige speelgoedbeurs in november. 

Bijna €300,- kan naar Unicef. 

We verkochten ongeveer 395 artikelen.  

In het najaar van 2024 hopen we weer een speelgoedbeurs te organiseren.  U kunt dan alvast uw Sinterklaas aankopen doen! 

Houd de website in de gaten, meer informatie over de mogelijkheden om spullen in te leveren volgt. Volg ons ook op Facebook en Instagram. 

Contact:  beursinhetzuidhonk@live.nl 

Dansen bij Werelddansgroep Veselka

Voor mensen die van wereldmuziek houden, en van dansen, is de Waddinxveense dansgroep Veselka “the place to be”. Wie van swingend bewegen op muziek houdt, maar ook van zich ingetogen laten meevoeren op stemmige melodieën, kan zich bij Veselka helemaal uitleven. Veselka is een recreatieve dansgroep die dansen uit de hele wereld op het repertoire heeft: van Ierland tot Israël, van Macedonië tot Mexico, van Italië tot Oekraïne, van Turkije tot Japan. En, ja, natuurlijk ook Nederlandse dansen. Werelddansen is springlevend en eigentijds. Er worden steeds nieuwe dansen gemaakt op eigentijdse muziek. Werelddans is een boeiende en gezonde manier om je te ontspannen en te bewegen.Veselka is een gezellige groep, die niet streeft naar topprestaties. Samen dansen op prachtige en gevarieerde muziek: daar gaat het de leden eerst en vooral om. Nieuwsgierig geworden? Nieuwe leden zijn van harte welkom. Instappen is op elk moment mogelijk. Kom eens kijken op woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Dan wordt er gedanst onder leiding van dansdocente Liedewijde Mars. Op vrijdagochtend danst men van 10.00 tot 12.00 uur onder leiding van Adrie Crama. Info: Lieve van den Meerschaut, tel.  0182-640120, e-mail werelddans.veselka@gmail.com. “Vind ons op facebook: Werelddans Veselka Waddinxveen”.

Er is nog geen datum in 2024 bekend.

Op dinsdagochtend vinden er van 09:30 tot 10:30 uur Yogalessen plaats in het wijkgebouw Het Zuidhonk. De lessen starten weer op 12 september 2023 en de laatste les is op 23 april 2024.

Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven, zie voor de schoolvakanties de agenda op onze website. De kosten voor deze cursus bedragen € 75,00 per persoon. In geval van verhindering, ziekte etc., vindt geen restitutie plaats. Het cursusgeld dient op de 1e dag van de cursus contant bij de lerares in zijn geheel te worden voldaan. De Yogales zit vol, er kunnen geen nieuwe cursisten meer bij!

I.v.m. een eventueel onverwachts te organiseren activiteit kan het bestuur besluiten om een les niet door te laten gaan. Deze les kan eventueel op een ander tijdstip in overleg met de lerares en het bestuur van Het Zuidhonk worden ingehaald.

Ook eventuele nadere informatie kunt u verkrijgen bij:

Yogalerares
Mw.Corry MacGillavry, Tel.0182-616168
e-mail: cjmacgillavry@hotmail.com

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is NIET toegestaan!

De data van de Zomerschaak 2024 zijn nog niet bekend.

Het meenemen/gebruiken van eigen consumpties is verboden.

Met dank aan onze partners